Visie

Puur Sport VZW verzorgt enerzijds de volledige werking van Waregem Gaver tennisclub en Waregem Happy Tennis. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn een greep uit de brede waaier van activiteiten die we aanbieden. Anderzijds staat Puur Sport VZW in voor het aanbieden van padellessen – en stages in Waregem Gaver, Arenal Waregem en Passe-Partout Deerlijk waar we kids en volwassenen kennis laten maken met de nieuwe sport.

Tennis & padel, meer dan lessen… we proberen een sociale omgeving te creëren binnen een beide sporten. Competitief en recreatief leren tennissen en/of padellen gaan bij ons hand in hand. Engagement dragen we hoog in het vaandel. Neem je actief deel aan onze activiteiten, dan heb je een streepje voor.

Kinderen en volwassenen het spelletje ‘aanleren’, daar is het om te doen. De tennis- en padellessen zijn enkel een middel om dit doel te bereiken. We kijken met trots terug naar de vele opgeleide (jong)- volwassenen die nog steeds het spelletje spelen op clubniveau.